Meditation

Meditation
Jaar 2015
Artiest Rens de Winter, Aalt van de Beek & Mark Brandwijk
Locatie Grote Kerk Heusden

Op deze cd hoor u de jonge musici Rens de Winter (piano) en Aalt van de Beek (viool). Op orgel werkte Mark mee aan deze productie, waarvan de opbrengst gedeeltelijk ten goede komt aan Helpende Handen.

"Na ruim een jaar voorbereiding togen we 3 januari 2015 naar de Grote of Catherijnekerk te Heusden om deze cd op te nemen. Vanwege de lage temperatuur in de kerk, moest er gebruik worden gemaakt van twee verschillende stemmingen, waardoor orgel en vleugel niet samen te horen zijn op de cd. De viool is tijdens de opnamedag in verschillende toonhoogten gestemd. We hebben gekozen voor een grote diversiteit aan muziekstukken. Er staan (minder) bekende klassieke werken, maar ook licht-klassieke en geestelijke muziek en nog een eigen compositie van Mark.

Naast de grote diversiteit aan muziekstukken, ook een veelzijdige sound. De viool is in combinatie met zowel het orgel als de vleugel te horen. Ook wordt de viool bij een aantal stukken vierhandig begeleid, een unieke samenstelling. Er zijn nog solo’s te horen op orgel en vleugel. Daarnaast ook nog twee werken vierhandig vleugel.


‹ Terug naar het mediaoverzicht

Bestel nu ›