Laden Evenementen

« Alle evenementen

Zomerconcert Zeist

8 juni, 19:30 - 21:30

Zaterdag 8 juni 2024 geven Tenira Sturm en Mark Brandwijk een zomerconcert samen met Scherzando uit Dordrecht. Het beloofd een uniek concert te worden, Er zijn speciaal voor dit zomerconcert met Tenira en Mark nieuwe arrangementen gemaakt. Dit concert is dubbel speciaal omdat de opbrengst van dit concert is bestemd voor het goede doel Mercy Ships.

Jaarlijks overlijden wereldwijd zo’n 17 miljoen mensen omdat ze geen operatie kunnen krijgen. Dat is meer dan het aantal sterfgevallen door aids, malaria en tuberculose bij elkaar. Dat is toch onacceptabel?

Mercy Ships versterkt de gezondheidszorg in Afrika met gratis operaties, trainingen en voorlichting. Dat doen zij op en rond hun moderne ziekenhuisschepen, die volledig gerund worden door vrijwilligers.

Uiteraard draagt u bij aan dit doel als u een ticket koopt voor deze avond. Er zal deze avond ook een collecte worden gehouden welke bestemd is voor dit goede doel. U kunt ook digitaal uw gift overmaken middels onderstaande link. Middels de omschrijving kunnen wij uw gift koppelen aan de juiste bestemming.

Lees meer en bestel tickets via deze link.

Gegevens

Datum:
8 juni
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Oude Kerk, Zeist
1e Dorpsstraat 1
Zeist, 3701 HC Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
8 juni
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Oude Kerk, Zeist
1e Dorpsstraat 1
Zeist, 3701 HC Nederland
+ Google Maps